Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü dolayısı ile, okul konferans salonunda program düzenledik.

Mrt

Öğrencimiz Mehmet Ali YEŞİLYURT Wushu Türkiye birincisi, İpek ÖZDEMİR Tırmanma Türkiye Şampiyonası Türkiye birincisi, Ecren Belemiz SEZGİN Tırmanma Türkiye Şampiyonası Türkiye üçüncüsü oldu.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, Rusya'da düzenlenecek olan tırmanma dünya şampiyonasında ülkemizi temsil edecek olan İpek ÖZDEMİR'e başarılar diliyoruz.

Mrt

Öğrencimiz Nurefşan BÜLTE, 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü dolayısı ile düzenlenen İstiklal Marşı'nı okuma yarışmasında ilçe birincisi oldu.

Mrt

Projemizin yaygınlaştırma çalışmalarına destek için özel eğitim sınıfı öğrencilerimiz ülke bayraklarını boyadılar. Renkli taşlar renkli dersler etkinliğimiz Colorful Stones Colorful Minds projemizin ortaklarından Nuray KUL rehberliğinde gerçekleşti.

Mrt

Yomra Merkez Ortaokulu Meslek Tanıtım Etkinlikleri kapsamında Hemşirelik ile Acil Yardım ve Afet Yönetimi alanı çalışanları 8. sınıf öğrencilerimizle buluşarak mesleki öğrencilerimize bilgilerini aktardı. Misafirlerimize kıymetli paylaşımları dolayısıyla teşekkür ediyoruz.

Şbt

Animal Welfare E-twining projemiz, hayvan refahı ve hayvan haklarını koruma konulu başlıklarla özel öğrencilerimizin katılımı ve Nuray KUL ve Abdullah CİNKARA öğretmenleri rehberliğinde yürütmektedir.

Şbt

Colorful Stones_Colorful Minds E-twining projemizin dersleri taş boyama ile zenginleştirme, renkli taşlar renkli dersler sloganıyla Avrupa ortaklı projemize Özel Eğitim Öğretmeni  Nuray KUL ve Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Emel Polat Ayan öğrencileriyle destek vermektedir.

Şbt

İl genelinde düzenlenen deneme sınavında, okulumuzda her kademede ilk üçe giren öğrencilerimizi ödüllendirdik.

Ock

Okulumuzda öğretmen ve öğrenciler arası futbol ve voleybol maçları organize ettik.

Ock