Merkez Ortaokulu

Adres
SANCAK MAH. HÜKÜMET CAD. MERKEZ ORTAOKULU BLOK NO 97A İÇ KAPI NO 1 YOMRA / TRABZON
Vizyon
Mensubu olmaktan övünç duyulan, hazırlayacağı eğitim-öğretim ortamları ile geleceği görebilen mutlu bireyler yetiştirmeyi hedefleyen; yenilikçi, araştırmacı, öncü, teknolojiyi kullanan, geleceği sorgulayıp, yaşama güvenle bakan, şeffaf bir kurum olmak.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında, öğrencilerimize nitelikli eğitim hizmeti sunmak, bir üst öğrenime daha fazla öğrenci göndermek, topluma mutlu, özgüven sahibi, değer sahibi, örnek bireyler sunmaktır.
Başarılar
2016-2017 Cimnastik Türkiye Şampiyonluğu, 2017-2018 Cimnastik Türkiye İkinciliği, 2018-2019-2020 eTwning Avrupa Kalite Etiketi, 2018-2019 Trabzon Yılın Ortaokulu Ödülü, Bireysel ve okul sporlarında çeşitli dereceler
08.30-15.00
Belediye Otobüsler Özel Halk Otobüsleri ve Dolmuşlar
Okulumuz taşıma merkezli olup özel servisler çalışmaktadır.
Hükümet Caddesi Hükümet Konağı Yanı 97/a Yomra / Trabzon
İlçe merkezinde yer almaktadır. İl merkezine uzaklık 12 km´dir.
Bilimsel Etkinlikler
Tüm paydaşları ile vizyonumuza uygun bir şekilde okulumuz her alanda başarılı olabilmek için özverili çalışmaktayız. Akademik, sosyal ve sportif alanda bir çok projeye aktif olarak katılım göstermekte önemli sonuçlar elde etmekteyiz. Özellikle E-Twning ve STEM Projeleri alanında yaptığımız projeler uluslararsı ve ulusal düzeyde 6 adet kalite etiketi elde etmiştir. Bunun yanı sıra Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü ve Anadolu Vakfı tarafından ortaklaşa düzenlenen Her okulun bir Projesi Olsun (HOPO) yarışmasında 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında Yılın Ortaokulu seçilmiştir.
Proje Çalışmaları
Okulumuzda AB Erasmus K227 ve K227 projelerimiz aktif olarak devam etmektedir. Ayrıca eTwning Projemiz 2017 yılından itibaren aktif olarak devam etmete olup 201-2019 ve 2020 Yıllarında bu alanda Avrupa Kalite Etiketimiz bulunmaktadır. Okul içi ve yerel anlamda çeşitli projelerimiz yürütülmektedir.
AB Erasmus K227 ve K229 ile eTwning projelerimiz aktif olarak devam etmektedir.