Bilal ÖZCAN - Okul Müdürü

1O Şubat 1981 yılında Gümüşhane ilimizin Torul ilçesinde doğdu. İlköğretim ve ortaöğretimini Gümüşhane’de tamamladı. Atatürk Üniversitesi Kâzım Karabekir Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümünden 2001 yılında mezun oldu. Karadeniz Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde 2009 yılında yüksek lisansını tamamladı. 2001-2008 yılları arasında Gümüşhane’de farklı okullarda öğretmenlik yaptı. 2009 yılında Trabzon ilimiz Akçaabat ilçesi Merkez İlköğretim Okulunda rehber öğretmen olarak görev yaptıktan sonra Trabzon Rehberlik ve Araştırma Merkezinde müdür yardımcısı, Yomra Sevim Nerim Demircioğlu Anaokulunda okul müdürü olarak görev yaptı. 22 Haziran 2022 tarihi itibarıyla Yomra Merkez Ortaokulundaki görevine başladı. Evli ve 3 çocuk babasıdır.