TRABZON / YOMRA - Merkez Ortaokulu

El Ele Daha Güçlüyüz ekibi çalışmalarına tam gaz devam ediyor

Okulumuz sosyal bilgiler öğretmeni Suzan Topal rehberliğinde Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Koordinatörlüğünde ve Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı'nın ortaklığında yürütülen Eğitimin Yıldızları-HOPO Proje Yarışması kapsamında hazırlanan ve eTwinning platformunda da genişleterek daha kapsamlı hale getirmeye çalıştığımız El Ele Daha Güçlüyüz adlı projemiz kapsamında Şubat ayı içerisinde Kızılay tanıtıldı.

Şubat Ayı sonunda Kan Bağışı etkinliği yapan ekibimiz çevremizde yaşanan olaylara duyarsız kalamadı. Bu esnada Trabzon Valiliğince başlatılıp Yomra Kaymakamlığı tarafından da desteklenen Elazığ ve Malatya'daki depremzedelere yardım çalışmasına dâhil olduk. Bir hafta içerisinde öğrenci ve velilerimizle tek yürek olduk ve elimizden gelen desteği vermeye çalıştık. Toplanan gıdalar dikkatlice ayrıldı ve büyük bir emekle paketlendi. Hazırlanan koliler ilçe genelinde toplanan diğer gıdaların bulunduğu Yomra Spor Salonuna yine öğrencilerimizin yardımıyla taşınarak teslim edildi. Katılım sağlayan herkese Yomra Merkez Ortaokulu ve El Ele Daha Güçlüyüz proje ekibi adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

04-03-202004-03-202004-03-202004-03-2020

Yayın: 04.03.2020 - Güncelleme: 11.07.2020 14:56 - Görüntülenme: 1986